Website sneller maken

Website sneller maken
traag ladende pagina is een
laag rankende pagina

Website sneller laten laden?

Een traag ladende pagina is een laag rankende pagina, het is naar maar waar. Ook het feit dat bezoekers weg klikken omdat het te lang duurt is een gegeven dat overbodig is. Dit punt nemen wij al automatisch mee binnen onze service Technische SEO, maar valt ook afzonderlijk te bestellen. En je wilt niet dat je bezoekers door die 2-10 seconden langer wachten weer weg gaan?

Maak je website sneller en rank beter

Jij wilt toch een hoge ranking? Snelheid behalen wordt onzichtbaar gedaan, er zal niks uit je website worden verwijderd en alle functies zullen blijven werken. Mocht er iets zijn wat beter kan worden veranderd dan zullen we je daarmee adviseren. De uiteindelijke beslissing is geheel aan jou.

Foto's en afbeeldingen

Als foto’s en afbeeldingen grote bestanden zijn dan valt hier veel tijd winst uit te behalen door ze te verkleinen in het aantal Kilobytes. En we kijken naar de meer technische aspecten als de .css files en de .htaccess files. Met alleen al de boven genoemde punten is de website versnelling al halverwege. Maar eerlijk is eerlijk, dit zijn doorgaans de bekende dingen. Wij gaan stukken verder en maken er een complete wetenschap van.

Een technische seo behandeling inclusief snelle website behandeling is altijd voordeliger

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Je website super snel maken? Dat kan!
Vraag direct een offerte aan.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact