Website sneller maken

Een traag ladende pagina is een
laag rankende pagina!

Website sneller laten maken en laden?

Je website sneller maken doe je toch gewoon met een cache plugin in WordPress? Ja en nee. Veel mensen denken dat dat het probleem wel zal oplossen. Een traag ladende pagina is een laag rankende pagina, het is naar maar waar. Ook het feit dat bezoekers weg klikken omdat het te lang duurt is een gegeven dat overbodig is. Dit punt nemen wij in principe mee binnen onze service Technische SEO, maar valt ook afzonderlijk te bestellen. En je wilt niet dat je bezoekers door die 3+ seconden laadtijd afhaken en bij de competitie verder gaan kijken.

Maak je website sneller en rank beter

Jij wilt toch een hoge ranking? Snelheid behalen wordt onzichtbaar gedaan, er zal niks uit je website worden verwijderd en alle functies zullen blijven werken. Mocht er iets zijn wat beter kan worden veranderd dan zullen we je daarmee adviseren. De uiteindelijke beslissing is geheel aan jou.

Foto's en afbeeldingen

Als foto’s en afbeeldingen grote bestanden zijn dan valt hier veel laadtijd winst uit te behalen door ze te verkleinen in het aantal Kilobytes. Ook wordt er naar de meer technische aspecten als de .css files en de .htaccess files gekeken. Met alleen al de boven genoemde punten is de website versnelling al halverwege. Maar eerlijk is eerlijk, dit zijn doorgaans de bekende dingen. Wij gaan een paar flinke stappen verder en maken er een complete wetenschap van. Een technische seo behandeling inclusief snelle website behandeling is altijd voordeliger

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Je website super snel maken? Dat kan!
Vraag direct een offerte aan.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact

Scroll naar top