Website sneller maken

Elke seconde sneller zorgt voor meer bezoekers. 

Website sneller laten maken met SEO Garantie

PageSpeed is nu ook in Google Search Console. Google blijft de nadruk leggen op het belang van een snelle pagina laadtijd. De PageSpeed tests voor mobiel en desktop bestaan al langere tijd en daar is bovenop gekomen dat Google onder Site-Vitaliteit in Search Console nogmaals aandacht vraagt voor snelheid.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bezoekers niet graag wachten op het laden van een webpagina. Als het te lang duurt vertrekt men. Aangezien Google haar eigen Googlers de best mogelijke websites met de best mogelijke gebruikerservaring wilt voorschotelen
komen deze het hoogst binnen de ranking. Om deze reden is het SEO gezien een absolute must have om jouw site zo snel mogelijk te maken.

Website sneller maken speedtest

Website Controle

Dit klinkt makkelijker dan het is, en ja alle beetjes helpen. Denk aan het verkleinen van afbeelding bestanden maar ook de volgorde van scripts zijn van grote invloed. Het eerst belangrijke is dat men de tekst leesbaar krijgt weergegeven, de rest volgt in een oogwenk. Als jouw website voor je gevoel wel snel genoeg laadt, is alsnog controle geen overbodige luxe. Zeker weten, ofwel meten = weten. 

Daar ga je ‘oeps’ momenten mee voorkomen. Wij van seogarantie.nl begrijpen websites van binnenstebuiten en versnellen waar mogelijk. Omdat elke website uniek is en bij de 1 meer zal moeten gebeuren dan de ander is de prijs voor website versnelling wisselend. Heb jij een bijvoorbeeld webwinkel platform zoals Wix of Yoursite? Dan kunnen we helaas niks voor je betekenen. We hebben volledige toegang nodig van je website/webwinkel inclusief FTP en in sommige gevallen de hosting (Cpanel e.d.)

Hoe Het Werkt

Websites die draaien op onder andere WordPress en Joomla of een custom plaftorm zijn altijd welkom. Wil je eerst weten of wij je van dienst kunnen zijn met website versnelling? Of er wel iets te verbeteren valt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij zoeken dit gratis voor je uit en geven je daarna een prijsopgave die voordelig zal uitpakken. Dus laat wat van je horen, bezoekers die weggaan is omzet verloren.

Zodra je je hebt aangemeld voor ons snelheidsonderzoekduurt het ongeveer 2-3 dagen voordat je een rapport van ons krijgt. Dit heeft te maken met het feit dat de twee Speed test sites waar we gebruik van maken in de ochtend een iets ander beeld kunnen geven dan in de middag. Als je bijvoorbeeld deze website nu gaat controleren in de twee speed test websites, dan heb je best kans dat deze nu sneller of langzamer is. 

Website sneller laten maken en laden?

Je website sneller maken doe je toch gewoon met een cache plugin in WordPress? Ja en nee. Veel mensen denken dat dat het probleem wel zal oplossen. Een traag ladende pagina is een laag rankende pagina, het is naar maar waar. Ook het feit dat bezoekers weg klikken omdat het te lang duurt is een gegeven dat overbodig is. Dit punt nemen wij in principe mee binnen onze service Technische SEO, maar valt ook afzonderlijk te bestellen. En je wilt niet dat je bezoekers door die 3+ seconden laadtijd afhaken en bij de competitie verder gaan kijken.

Maak je website sneller en rank beter

Jij wilt toch een hoge ranking? Snelheid behalen wordt onzichtbaar gedaan, er zal niks uit je website worden verwijderd en alle functies zullen blijven werken. Mocht er iets zijn wat beter kan worden veranderd dan zullen we je daarmee adviseren. De uiteindelijke beslissing is geheel aan jou.

Foto's en afbeeldingen

Als foto’s en afbeeldingen grote bestanden zijn dan valt hier veel laadtijd winst uit te behalen door ze te verkleinen in het aantal Kilobytes. Ook wordt er naar de meer technische aspecten als de .css files en de .htaccess files gekeken. Met alleen al de boven genoemde punten is de website versnelling al halverwege. Maar eerlijk is eerlijk, dit zijn doorgaans de bekende dingen. Wij gaan een paar flinke stappen verder en maken er een complete wetenschap van. Een technische seo behandeling inclusief snelle website behandeling is altijd voordeliger

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Je website super snel maken? Dat kan!
Vraag direct een offerte aan.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact