WebBoost

WebBoost 2019

WebBoost 2019 - Link building 2019

Onze webboost 2019 geeft je website een flinke stap voorwaarts in de ranking. Gewone link building zal heel snel niet meer werken. Met onze vernieuwde link building strategie 2019 weet je zeker dat je site gaat ranken. We gaan voor de longterm!

Linkbuilding zoals we die jaar en dag kennen is tot een halt gekomen. Google zag en weet als geen ander dat websites in ranking omhoog worden getild zelfs als het niet de best mogelijke website is.

Experts in backlinks en de gemiddelde webmasters maakten hier dan ook handig gebruik van om de zoekwoord positie binnen de resultaten pagina te verbeteren. Ok, het komt over als manipulatie, maar dat is precies wat SEO is. Want zeg zelf, zonder SEO is nog nooit iemand vindbaar geworden.

Ja en nee. Als we deze vraag positief gaan benaderen, dan zullen er best wel backlinks tussen zitten die gewoon nog zullen werken.

Het gros daarentegen, de links vanaf startpagina’s, de doorsnee pbn blogs en web 2.0 zonder onze speciale webboost 2019 behandeling zullen niet meer die kracht hebben die er eerst wel was. Google is, zeg maar gerust met een GameChanger gekomen. Simpel gezegd, de meeste backlinks zonder traffic zullen niet meer werken conform de nieuwe eisen van Google.

Dat is de beste vraag van 2019, het antwoord is JA !! Tenminste, als je het meeste effect wilt (en dat wil je).
Onze WebBoost is uiterst krachtig ook als jouw hele website (of alleen jouw doel pagina) nog niet Up to Date voor SEO 2019 is.
Maar aan de andere kant, als alleen al jouw doel pagina dit wel is, dan gaat dit een groot verschil maken en komt de linkbuilding echt tot haar recht.

Oh ja zeker! Onze WebBoost zit heel ingenieus in elkaar, zo kunnen wij ook jouw foto’s en/of afbeeldingen gaan ranken in Google afbeeldingen.
Of wat dacht je van Google Mijn Bedrijf (GMB)? Zo ben je tevens lokaal vindbaar binnen de Google 3 pack. (mits de GMB juist is ingevuld wij kunnen je hier ook mee van dienst zijn.)

Conclusie
Ben jij serieus bezig met je onderneming? Dan heb je ons nodig.
Zoekmachine Optimalisatie betekent meer dan link building, wij bieden al de belangrijke pakketten om anno 2019 stevig op de eerste pagina te kunnen staan.

Voorgaande jaren waren andere aspecten belangrijk zoals de Domain Authority (DA) en de Page Authority (PA). Als je hier mee bekend bent, dan zal je weten dat deze waarden van MOZ.com komen, en misschien ben je op de hoogte dat ook MOZ sterke aanpassingen gaat maken.

1 Maal raden waarom ze dat doen (de Google verandering). Datzelfde geldt ook voor Trustflow en Citation. Het is geen graadmeter meer zoals het vroeger wel was.

Nu houden wij ons bezig met geheel andere dingen, die stukken technischer zijn. Wat dit precies is, tja dat is het geheim van de smid. We kunnen natuurlijk niet alles vertellen. 🙂

Wat houdt de Webboost 2019 in?

Onze webboost is een speciaal diagram opgebouwd uit verschillende lagen. Dit noemen we Tier. Zie foto.  Dit diagram bestaat uit 3 lagen (3 tiers). Dit betekend dat jouw backlinks tot 3 lagen diep ook backlinks verkrijgen, elk met het overeenkomend content van jouw website pagina. Natuurlijk zijn al deze pagina’s op die manier uitgerust dat link building echt effect heeft.

Voorbeeld: Jouw website pagina gaat over 'fietssloten'

Geloof het of niet, dit is alleen maar goed nieuws voor jou! Met onze webboost 2019 krijg je een longterm backlinkprofiel.

Allereerst kom je op web 2.0 blogs waar alle artikelen relevant zijn wat jouw fietssloten betreft. Wij beginnen met het aanmaken van de tier 1, de pagina’s die direct naar jouw pagina toe linken.
Al deze verschillende web 2.0 pagina’s (ongeveer 50 stuks) gaan over fietssloten in het algemeen en krijgen backlinks van de tier 2 blogs.

En de tier 2 krijgt weer backlinks van de tier 3. En alle originele artikelen gaan over jouw onderwerp, in dit geval dus fietssloten. Zo zie je dat de meest belangrijke (tier 1) ondersteund wordt met vele andere backlinks. Kortom dat zijn ongeveer 50 ZEER hoogwaardige en krachtige links die naar jouw site verwijzen waardoor je in ranking zal stijgen.

Begin direct met jouw web boost voor 2019 door op de oranje knop te drukken.

Voor meer informatie, contact ons via de onderstaande gegevens

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact