Wat is SEO ?

Wat is Seo Precies

Uitleg over wat is SEO nu eigenlijk

SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen we het Zoekmachine Optimalisatie.

Google scant (indexeert) zoveel mogelijk websites en web pagina’s af. De informatie die hier wordt gevonden wordt opgeslagen in een database van Google. Om vervolgens te worden begrepen zodat bij het ingevoerde zoekwoord een hele rits aan resultaten komen die gaan over het onderwerp waar naar wordt gezocht.

Wat is Seo voor jouw website. De best mogelijke resultaten die staan bovenaan in de zoekmachine. Om Google te vertellen wat jouw onderwerp is zal je zo goed mogelijk uitleg moeten geven. In eerste instantie is een duidelijke uitleg voor je bezoeker van noodzaak en niet voor de zoekmachine.

Maar dan is er een tweede instantie, onderdelen die juist bedoeld zijn om begrijpelijk voor de machine te maken. Wie beide het best weet in te vullen, die zal het hoogst gaan ranken. Er is dus geen toeval of geluk in het optimaliseren van je website. Er zit een heus rekenformule (algoritme) achter het rangschikken van de verkregen websites.

Dit alles klinkt heel logisch en niet zo moeilijk. Maar niks is minder waar. SEO is een heel uitgebreid iets, het is niet zo dat er 1 dingetje goed moet zijn en dan is het klaar. Met SEO komen er een tal van onderdelen naar boven. Gelukkig is het meeste goed te begrijpen, maar er zijn ook factoren waar je van denkt ‘gooi maar in mijn pet’.

Gelukkig zijn er mensen gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoals wij van seogarantie.nl en willen je graag helpen om je doel te bereiken.

professionele afbeeldingen online maken

professionele afbeeldingen maken

Gemakkelijk je eigen afbeeldingen maken? Geen kennis nodig in fotobewerking en toch professioneel overkomen in letterlijk twee minuten. Online professionele afbeeldingen maken Je hebt een

Lees verder »
Wat is SEO ?

Wat is Seo Precies

Uitleg over wat is SEO nu eigenlijk SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen we het Zoekmachine Optimalisatie.

Lees verder »

Laat een reactie achter