Technisch SEO

De basis van je website

Technisch SEO - Geen fouten in je website?

Techniche SEO is de basis van elke website. We kijken hierbij naar hoe de website technisch functioneert. Tijdens de ontwikkeling van een website en daarnaast het werken met een website gebeurd het snel dat er technische fouten ontstaan. Deze fouten zijn meestal niet zichtbaar als men naar de website gaat. Deze fouten kunnen helaas wel invloed hebben op de rank van je website in de zoekmachines.

Zoekmachines bekijken de website niet zoals bezoekers de website bekijken.  Als er veel fouten op de website zitten, wordt er vanuit gegaan dat de “User Experience” negatief is en hierdoor zal de website in rank zakken.

40+ Technische SEO factoren

Indexing & Crawability

Dit onderdeel kijkt naar de 4xx en 5xx fouten op de website. Deze fouten worden als negatief gezien door de zoekmachines.

Daarnaast welke pagina’s geblokkeerd zijn en of de robots.txt en .xml site aanwezig zijn.

Indexing & Crawability

Redirects

Er wordt hier gekeken of de redirects correct zijn ingesteld op de website.  Daarnaast of de juiste redirects gebruikt worden.

Een ander belangrijk onderdeel is de te lange redirect chains.

Encoding

Dit onderdeel kijkt of the website mobiel vriendelijk is en gemixede inhoud.

Ook wordt er gekeken naar dubbele canonical urls en of er frames gebruikt worden op de website. Daarnaast of er pagina’s zijn die te groot zijn, waardoor de laadtijd van de pagina lang is.

Encoding

Urls, Links & Images

Url - Images - Links

Er wordt ook gekeken naar de linken die gevonden worden op de website. Hierbij wordt gekeken of ze dynamisch zijn, of the linken daadwerkelijk werken en of deze te lang zijn.

Daarnaast wordt er gekeken naar de images. Zijn er images die niet meer bestaan op de website en hebben de images de alt text.

On-Page

On Page is ook een belangrijk onderdeel van SEO. Hier wordt een samenvatting weer gegeven over de On Page SEO problemen die aanwezig zijn op de website.

Basis zijn lege title tags, lege meta omschrijvingen etc.

On Page

Localisatie

Localisatie

Het onderdeel localisatie heeft te maken als men meerdere talen gebruikt op de website.

Er gaan vaak dingen mis als men meerdere talen gebruikt. De juiste code op elke pagina is belangrijk.  Ook wordt vaak niet alles vertaald. Vertalingen moeten er zijn voor pagina’s, berichten, menu’s, plugins, etc.  Als dit niet goed is opgezet zal dit negatief werken voor het ranken van de website.

Is uw website goed opgezet?

Laat daarom jouw website door ons team scannen op Technische SEO. Zo weet jij als er verbeteringen nodig zijn en wij gaan alle fouten te lijf zodat jouw website in ieder geval gemakkelijker te ranken is en hoger in de resultaten uitkomt.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag hierboven een offerte aan voor technische SEO

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact