Table of Content ook goed voor SEO

Table of Content in de praktijk

Een table of content wordt over het algemeen gebruikt om de bezoeker een idee te geven waar de inhoud van het artikel over gaat. Door middel van een overzicht waar een link onder zit kun je snel doorscrollen naar het desbetreffende gedeelte waar je meer over wilt weten. Om een lang verhaal kort te maken, je klikt op de link en je springt naar een bepaald gedeelte toe van de content toe je pagina. Dit werkt erg handig als je bijvoorbeeld grote artikelen hebt, met de verschillende alinea. Deze onderwerpen kan je benoemen in een soort van lijst die je perfect kunt gebruiken als extra backlink. Waarschijnlijk heb je dit wel vaker gezien. We hebben het hier over anchorlinks waarin de hashtag wordt gebruikt. https://seogarantie.nl/table-of-content/#voorbeeld-1

Een voorbeeld van table of content.

Hier zie je een voorbeeld van een standaard TOC:
Alles over voorbeeld-1
Alles over voorbeeld-2

Maar uiteraard kun je er wat seo betreft veel meer mee. Je kunt in plaats van Alles over voorbeeld 1 ook het zoekwoord in de zin zetten.

Bijvoorbeeld:

Alles over TOC voor je seo.

De link die je maakt geef je ook wat meer waarde door er een relevant zoekwoord bij te zetten. In dit geval hebben we een longtail zoekwoord bij de hashtag gezet. https://seogarantie.nl/table-of-content/#Alles-over-TOC-voor-seo

Wil je meer weten over seo juice met table of content?

Voorbeeld 1 Table of Content

Je bent nu beland op de eerste toc voorbeeld. Je hebt net geklikt bovenaan op voorbeeld 1 toc zodat je automatisch hier terecht gekomen bent.

Voorbeeld 2 Table of Content

Je bent nu beland op het tweede voorbeeld. Je hebt net geklikt bovenaan op voorbeeld 2 toc zodat je automatisch hier terecht gekomen bent.

Alles over TOC voor je seo

Je bent nu beland op de eerste seo link voorbeeld. 

Hoe krijg je seo juice met table of content?

Crawlers zien je longtail en ook je hyperlink. Daar kun je verschillende zoekwoorden in zetten die natuurlijk wel relevant moeten zijn voor het artikel. Natuurlijk kun je nog veel meer met dit soort creatieve seo links. We kunnen dat ook in jouw website zetten.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag direct een offerte aan voor Table of Content

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact