seo titel

seo titel schrijven ✏️

We houden het simpel met een titel

Een titel bestaat uit 3 delen. Net als dat een normaal korte zin heeft die we in het dagelijks leven gebruiken. We nemen even een voorbeeld ‘Jan is vrienden met Kees’.

De 3 delen zijn van deze zin ‘Jan’ + ‘is vrienden met’ en ‘Kees’.
Het eerste deel is het onderwerp, in dit geval gaat het over Jan.
Het daarop volgende stuk is de verbintenis, in dit geval – is vrienden met.

Het laatste deel is het mikpunt, in dit geval is het mikpunt Kees.

Wat we nu hebben is het onderwerp dat een verbintenis heeft met het mikpunt. Door deze 3 kleine stukjes aan informatie is voor iedereen duidelijk wat je bedoeld.

Hier volgen enkele praktijk voorbeelden van een juiste pagina titel in 3 delen.

‘Slippers’ + ‘van het merk’ + ‘havaianas’
‘Loodgieter’ + ‘in de regio’ + ‘Alkmaar’

En zo kan je ook gaan oefenen om de verbintenis te optimaliseren zodat hier een bijhorend zoekwoord in wordt verwerkt. Op deze manier verkrijg je een super goede SEO titel voor je website pagina. Is dat niet tof?

En zo kent pagina SEO nog vele andere onderdelen waarvan je zal denken, dat snap ik wel, dat gaat wel goed. Het is ook allemaal niet zo heel moeilijk vergeleken bij de technische SEO. Je moet dit even weten en doorhebben. Maar ook hier moet je niet verkijken op tijd en kunde.

professionele afbeeldingen online maken

professionele afbeeldingen maken

Gemakkelijk je eigen afbeeldingen maken? Geen kennis nodig in fotobewerking en toch professioneel overkomen in letterlijk twee minuten. Online professionele afbeeldingen maken Je hebt een

Lees verder »
Yoast geeft slechte SEO

het bedrog van yoast

Wie een WordPress website heeft, die heeft vast ook de (gratis) plugin van Yoast. Het lijkt allemaal zo mooi en het toverwoord GRATIS doet de

Lees verder »

Laat een reactie achter