seo goedkoop

SEO uitbesteden of zelf doen zolang het maar goedkoop is?

Er is veel wat je zelf kan doen om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Dat is mooi want alles wat jij doet hoef je niet te betalen.

Onderweg kom je met zoekmachine optimalisatie vast het 1 en ander aan problemen en vragen tegen, hiervoor kan je gratis in onze FaceBook groep terecht. Lees hier meer over in ons blog.

We weten als geen ander dat SEO behoorlijk wat tijd vraagt. Het is niet zomaar even gedaan, er zijn vele aspecten die om de hoek komen kijken om bovenaan in Google te komen. Daarbij komt kijken dat er onderdelen zijn die moeilijker zijn en voor de gewone man/vrouw onbegrijpelijk overkomen.

Dan geef je wat je niet snapt toch gewoon uit handen? Voor ons is het dagelijks werk en we rekenen echt niet veel geld. Om maar te zwijgen dat we goedkoop in SEO zijn.

Bij ons zit je namelijk niet vast aan een langdurig contract. Nee wij doen hetgeen wat jij aanwijst voor een afgesproken laag bedrag. Zodra je goede vorderingen ziet dan ben je meer dan welkom om nogmaals bij ons terug te komen voor meer.

Bij andere bedrijven gaat het er jammer genoeg niet zo aan toe. Vaak wordt je langer aan het lijntje gehouden en kan je maar door blijven betalen zonder dat je weet wat er gebeurt of je ziet niet het sterke effect waar je zo op hoopt.

Wij kennen ze ook hoor, en ze bezorgen niet alleen zichzelf maar de hele SEO niche een slechte naam. Daarom willen wij anders zijn. Wij doen wel wat we beloven, wij krijgen het wel voor elkaar, en wij zijn zonder verplichtingen in te huren.

De verandering van Google

Sinds dat wij werken met Google, weten wij dat er met enige regelmaat updates zijn binnen het algoritme, waardoor de SEO enigszins een aanpassing nodig

Lees verder »

het bedrog van yoast

Wie een WordPress website heeft, die heeft vast ook de (gratis) plugin van Yoast. Het lijkt allemaal zo mooi en het toverwoord GRATIS doet de

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top