Schema FAQ

Advanced Schema FAQ

;ldk;dkf;sdlfk’;sdf

Linkbuilding zoals we die jaar en dag kennen is tot een halt gekomen. Google zag en weet als geen ander dat websites in ranking omhoog worden getild zelfs als het niet de best mogelijke website is.

Experts in backlinks en de gemiddelde webmasters maakten hier dan ook handig gebruik van om de zoekwoord positie binnen de resultaten pagina te verbeteren. Ok, het komt over als manipulatie, maar dat is precies wat SEO is. Want zeg zelf, zonder SEO is nog nooit iemand vindbaar geworden.

Ja en nee. Als we deze vraag positief gaan benaderen, dan zullen er best wel backlinks tussen zitten die gewoon nog zullen werken.

Het gros daarentegen, de links vanaf startpagina’s, de doorsnee pbn blogs en web 2.0 zonder onze speciale webboost 2019 behandeling zullen niet meer die kracht hebben die er eerst wel was. Google is, zeg maar gerust met een GameChanger gekomen. Simpel gezegd, de meeste backlinks zonder traffic zullen niet meer werken conform de nieuwe eisen van Google.

Dat is de beste vraag van 2019, het antwoord is JA !! Tenminste, als je het meeste effect wilt (en dat wil je).
Onze WebBoost is uiterst krachtig ook als jouw hele website (of alleen jouw doel pagina) nog niet Up to Date voor SEO 2019 is.
Maar aan de andere kant, als alleen al jouw doel pagina dit wel is, dan gaat dit een groot verschil maken en komt de linkbuilding echt tot haar recht.

Oh ja zeker! Onze WebBoost zit heel ingenieus in elkaar, zo kunnen wij ook jouw foto’s en/of afbeeldingen gaan ranken in Google afbeeldingen.
Of wat dacht je van Google Mijn Bedrijf (GMB)? Zo ben je tevens lokaal vindbaar binnen de Google 3 pack. (mits de GMB juist is ingevuld wij kunnen je hier ook mee van dienst zijn.)

Conclusie
Ben jij serieus bezig met je onderneming? Dan heb je ons nodig.
Zoekmachine Optimalisatie betekent meer dan link building, wij bieden al de belangrijke pakketten om anno 2019 stevig op de eerste pagina te kunnen staan.

Voorgaande jaren waren andere aspecten belangrijk zoals de Domain Authority (DA) en de Page Authority (PA). Als je hier mee bekend bent, dan zal je weten dat deze waarden van MOZ.com komen, en misschien ben je op de hoogte dat ook MOZ sterke aanpassingen gaat maken.

1 Maal raden waarom ze dat doen (de Google verandering). Datzelfde geldt ook voor Trustflow en Citation. Het is geen graadmeter meer zoals het vroeger wel was.

Nu houden wij ons bezig met geheel andere dingen, die stukken technischer zijn. Wat dit precies is, tja dat is het geheim van de smid. We kunnen natuurlijk niet alles vertellen. 🙂

Wat houdt de Webboost 2020 in?

asasasas’;las’la’s;l’v’;xlv’

asasfl;k;sdlfk;dlfks;lfksd;lfs

Voor meer informatie, contact ons via de onderstaande gegevens

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact