Over Rogier Kuiper

Van origine was mijn opleiding boekhoudkundig. Toen ik op een boekhoudafdeling ging werken, kwam ik er al snel achter dat dit niet iets voor mij was. Ik was meer bezig om mensen te helpen met hun computer problemen en besloot al snel mijn eigen bedrijf op te zetten. Een van mijn eerste projecten was een Bulletin Board System (BBS) op te zetten. Daarna kwam ik al snel in het bouwen en verkopen van computers.

Het logische vervolg hierop was netwerken aanleggen. Om dit goed te kunnen doen ben ik mijn certificeringen gaan halen van zowel Microsoft en Novell. Zo rolde ik van het een in het ander, waaronder Data bekabeling en certificeringen, database ontwikkelingen en messaging systemen.

Uiteindelijk was er geen ontkomen aan om websites te bouwen en de eerste website codeerde ik dan ook in kladblok. Op dat moment werden mijn websites gehost bij een kennis van mij en toen hij besloot te stoppen kwam de volgende uitdaging. Wat ga ik doen met de websites en emailadressen?

De oplossing was uiteindelijk simpel en 2 weken later had ik mijn eigen servers gebouwd. Eigen DNS, Webservers en Mailservers.

In de tussentijd was ik mijn kennis aan het uitbreiden op het gebied van websites. Door data connectivity met bvb MySQL kwamen er steeds meer mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik nog een aantal web applicaties voor bedrijven gemaakt (oa. Customer Support Systems), welke gecodeerd waren in Coldfusion, PHP en HTML/CSS.

Ik ben mijzelf toen ook meer gaan richten op het design van een website en het SEO gedeelte daarvan.

Voor mij is altijd het technische belangrijk geweest. Als de basis goed is, kan je er verder opbouwen. Door mijn kennis met webservers en websites, is het technische SEO ook weer een logisch gevolg.

Daarom zijn Design en Technische SEO, naar mijn mening, ook de basis van elke succesvolle website.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact