professionele afbeeldingen online maken

professionele afbeeldingen maken

Gemakkelijk je eigen afbeeldingen maken? Geen kennis nodig in fotobewerking en toch professioneel overkomen in letterlijk twee minuten.

Je hebt een video gemaakt en nu is een afbeelding (thumbnail) nodig om de aandacht te trekken? Of je website mooier maken met eigen gemaakte afbeeldingen? Foto bewerking software kan vrij lastig zijn en het duurt gewoon lang om eindelijk eens met het juiste plaatje te komen. En vergeet niet, dat soort software is behoorlijk prijzig. De bedoeling is toch om hoge verdiensten te maken en geen hoge kosten?

Youtube Video Afbeelding

Je kent die afbeeldingen in YouTube vast wel. De een is nog mooier dan de ander, en waarom? Omdat mensen de video die ze willen zien beoordelen vanaf wat ze kunnen zien, en dat is de thumbnail. Hoe beter de thumbnail weet aan te spreken tot het publiek des te meer het op veel views kan rekenen.

Geef de software toegang tot je YouTube kanaal en met 1 muisklik is de nieuwe tumbnail geupload en staat aan de voorkant van de door jouw gekozen video.

Professionele website afbeelding

Je website wordt interessant als afbeeldingen professioneel zijn om naar te kijken. Het publiek weet het te waarderen en jij als webmaster zijnde kan nog trotser zijn dan ooit te voren.

Met twee minuten heb je een mooie .jpg afbeelding gemaakt die je kan downloaden en voorzien van EXIF (meta data) als je jouw website en afbeelding beter vindbaar wilt maken in Google.

Laat een reactie achter