Linkbuilding uitbesteden aan Seogarantie

Je linkbuilding uitbesteden aan SeoGarantie is linkbuilding on steroids. Geen startpagina’s en wat website links maar een combinatie van WebBoost, Google Stacks, Content links op relevante websites en Google mijn Bedrijf posting.

Bedelen of veel geld betalen voor een link naar jouw website? Niet doen hoor! Het kost niet alleen veel tijd en geld, echt profijt ervan hebben doe je ook niet.

Nu kent Nederland vele linkbuilders, en ze hebben allemaal wel een eigen manier van werken met misschien zelfs een eigen netwerk. Maar globaal lijkt dit allemaal erg veel op elkaar. Ga je je linkbuilding uitbesteden dan wil je wel een linkbuilding bureau die net even wat meer doet dan alleen wat startpagina’s invullen.
 
Wij doen het anders. Stop de mainstream persen maar, het plaatsen van alleen  backlinks direct naar jouw website (de moneysite) is zo standaard en niet meer van deze tijd. Wil je hoger in Google komen dan is je linkbuilding uitbesteden bij ons een goede investering.
 

Het opbouwen van links, per duizenden is handmatig niet te doen. En wie wilt er nu duizenden laag in kwaliteit links naar zijn moneysite laten sturen. Dat gaat nooit goed.

Linkbuilding betekenis
Wij bouwen links bij elkaar op, dus jouw backlinks krijgen backlinks. En dat vanaf eigen aangemaakte pagina’s op elk een uniek IP adres en hoge DA-PA. En niet te vergeten, alles met uniek content van ongeveer 500 woorden. Wat wij doen in 1 dag, daar doe jij een jaar over.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Linkbuilding WEBBOOST

Je linkbuilding uitbesteden brengt je hoog in Google

Een goede linkbuilding strategie is gebaseerd op het volgende: Het opbouwen van links is dus linkjuice naar jouw backlinks sturen. Dit werkt in tiers. Ofwel de tier 1 stuurt de linkjuice naar de moneysite en de tier 2 naar tier 1, de tier 3 naar tier 2 en ga zo maar door. Wij bouwen een hele constructie op van maar liefst 4 tiers. Ook belangrijk om te weten is dat er geen links naar jouw concurrentie toe gaan vanaf de door ons aangemaakte pagina’s. Want, dat zal even helemaal lekker worden is het niet? Daarom is je linkbuilding uitbesteden aan een all-round seo bureau zoals SeoGarantie een goed idee.

Welke Seo pakketten zitten er in onze linkbuilding?

In een linkbuilding seo pakket kun je kiezen uit onze webboost, Google Stacker, Mega Cloud stacker op Amazon cloud, Azure cloud en Google cloud en het plaatsen van content met links op 1 van onze websites in ons eigen netwerk. Ook kun je een Google mijn Bedrijf pakket bestellen waarin je GMB wordt geoptimaliseerd en je posts in een scheduler wordt gestopt. Natuurlijk gebruiken we daar een seo strategie voor.

Linkbuilding Prijzen

Over het algemeen zijn onze linkbuilding prijzen gebaseerd op maatwerk. Je kunt ook een linkbuilding pakket los bestellen. Wanneer je een webboost of een gmb posting besteld dan moet je er wel voor zorgen dat je eigen website wat seo betreft klopt. Een handige en snelle tool om dat te checken is verify seo. Het is natuurlijk niet de allerberste tool om je website volledig door te lichten maar het geeft je een goed beeld van je site.

Het beste is om een maandelijks Seo abonnement bij ons af te nemen. Voor meer informatie contact ons hier.

LinkbuildingTips!
Zelf voor je eigen innerlinks zorgen

Zorg dat Google alles kan vinden in je website voor linkbuilding uitbesteden

We weten dat het verkrijgen van backlinks op andere websites een echte ‘must have’ is. Links zijn zoal zo belangrijk, ze geven ‘linkjuice‘ door en als ze ook nog eens van een overeenkomende pagina afkomen is het helemaal top (al is dit wel standaard). Maar hoe zit dit nu met de links in je eigen website die naar andere pagina’s in je website verwijzen? Deze innerlinks volgen een heel pad.

Net als in het sprookje van Hans en Grietje die op pad gaan en door middel van broodkruimeltjes te strooien de weg terug weten te vinden. Voor een website met meerdere pagina’s geldt dit net zo, en het leuke is, hiervoor zijn ook broodkruimels geplaatst, we noemen ze breadcrumbs.

Deze breadcumbs hebben een logische volgorde. Bijvoorbeeld, je hebt een online supermarkt. Er zijn verschillende categorieën zoals: blik – droog – gekoeld.

Stel dat wij melk willen kopen. Dan is een logische volgorde: gekoeld -> zuivel ofwel alle zuivel staat in de categorie gekoeld. Hier zullen we dan onze melk vinden.