Over Juri Muileboom

Mijn naam is Juri Muileboom, ondernemer, adverteerder en funnel expert.
Hierbij moet je denken aan het maken van processen die er voor zorgen
dat sales weer nummer 1 worden. Van begin tot einde bekijken waar de bezoeker op zijn best gediend kan worden. Bij dit process komt veel kijken. Ik kijk daarbij alleen naar cijfertjes die veel mensen niets zegt. Daarbij is het voor mij bijna een obsessie om dat nauwkeurig in de gaten te houden. Het is voor mij een sport om dit te optimaliseren. Jouw eerste verkoop of lead, geeft mij een kick. Al sinds 2006 begon ik in de muziek business mijn eigen onderneming op te zetten als recording label. Hier verdiende ik op vrij jonge leeftijd met live optredens mijn boterham omdat ik mij zelf goed neerzette in de markt. 

Helaas door vele concurrente en het harde werken buiten de marketing om heeft dit niet mogen baten. Er was geen tijd meer over om mijn zelf in de markt te zetten, maar geheel genezen van alles wat met marketing te maken had was ik niet. Ik heb mijn 100% gestort op het vermarken van producten via het internet, en kwam tot de ontdekking dat dit toch wel erg makkelijk ging. Daarin ben ik verder gegaan en studeerde daarvoor het zogenaamd internet marketing kunde als basis fundament om succesvol ondernemer te worden. In 2010 begon ik mijn SEO bedrijf met enkele klanten die ik enkele jaren met plezier heb gedient. 

Tot op het moment dat ik steeds meer interesse ging krijgen in eigen producten en diensten te promoten zoals online cursussen en fisieke producten, en dat voornamelijk te adverteren. Mijn eerste BV werd een feit en ging overstag om meer design/it marketing achtige aspecten te integreren in mijn bedrijf. Hierbij moet je denken aan webhosting, emailmarketing, omzetoptimalisatie, adverteren, en sinds 2017 chatbot integraties voor facebook op websites. Ik ben van alle marketing thuis, de focus gaat echter uit naar eerder genoemde dingen.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact