SEO dofollow

het geheim achter uitgaande dofollow link ➡️

Doe vooral DoFollow

Er wordt vertelt dat uitgaande links, dus een link naar een andere website goed is voor je SEO maar dit gaat toch ten koste van je ‘pagina kracht’ ?

Ja in wezen is dat ook zo maar dan ben je niet erg SEO bezig. Een uitgaande link is standaard een dofollow, hierdoor verkrijgt de gelinkte website pagina iets van jouw kracht. Om dit te voorkomen plaatsen we een ‘nofollow’ link.

Het verschil in HTML script is dit:
<a href=”web pagina”>link titel</a> ( geeft kracht weg )
<a rel=”nofollow” href=”web pagina>link titel</a> ( geef niks weg )

Nu is deze informatie hierboven wel heel standaard te noemen, zo’n beetje elke SEO specialist is dit wel eigen. Daarom gaan wij verder in deze materie en geven elke pagina die je website telt een schop omhoog in de Google rankings.

Er schuilt namelijk een probleem achter die algemene informatie. De standaard dofollow link wilt zeggen dat je de pagina waar je naartoe linkt vertrouwt, dat is een heel positief iets. In tegenoverstelling van de nofollow link, daarvan geef je aan dat je niet zeker bent van de informatie waar je naartoe linkt. Denk jij dat Google jouw pagina gaat vertrouwen als je niet eens zeker bent van je uitgaande links? Ik denk van niet 😊

Daarom hebben wij, de echte SEO geeks, van deze nood een deugd weten te maken.

Met onze technieken kan je naar hartenlust uitgaande dofollow links plaatsen. Het is geen probleem, het liefst op elke pagina die je hebt 1.

We weten zelfs om je pagina zoekwoord hierin te verwerken. Dus naast je H1 tag en andere pagina SEO onderdelen krijg je nog 1 extra geavanceerde techniek erbij. En nee het is totaal niet moeilijk, iedereen kan dit dus jij ook.

Dit valt alleen onder SEO geheimen. De achterhaalde gratis informatie die op elke zoekmachine optimalisatie site te vinden is. Daarvoor kan je kiezen om mee door te blijven werken, of je kan deze cursus video bij ons afnemen.

professionele afbeeldingen online maken

professionele afbeeldingen maken

Gemakkelijk je eigen afbeeldingen maken? Geen kennis nodig in fotobewerking en toch professioneel overkomen in letterlijk twee minuten. Online professionele afbeeldingen maken Je hebt een

Lees verder »
Wat is SEO ?

Wat is Seo Precies

Uitleg over wat is SEO nu eigenlijk SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen we het Zoekmachine Optimalisatie.

Lees verder »

Laat een reactie achter