Gregory de Boer

Mijn carrière begon ca 20 jaar geleden.

Gregory de Boer
Gregory de Boer

Toen was al duidelijk dat SEO alles is, behalve gemakkelijk en zo klaar. Massa’s backlinks aanvragen en zelfs kopen om in ranking te stijgen samen met al het vernuftige op pagina’s was een dagelijkse bezigheid geworden.

Na een aanzienlijke tijd ging er bij mij een lichtje branden, casino is 1 van de moeilijkste niches met de hardste zoekmachine optimalisatie, wat als deze energie wordt gestopt in een ander onderwerp, iets makkelijker en wat meer resultaat geeft?

Zo kwam product verkoop door affiliatie in beeld. En o wat werkte dat goed. Mensen kochten werkelijk van alles online en de commissies stapelde zich op. Niet alle webwinkels promoten producten aan per affiliatie, en die wilden toch gaan verkopen. Een eigen SEO bedrijf (ZZP) was niet meer te ontwijken.

Na vele jaren hield Gregory de Boer het aanbieden van SEO voor gezien, lekker doorgaan met eigen websites en zoveel mogelijk producten aan de man brengen zal mijn toekomst gaan bepalen. Maar het leven zit vol met verrassingen, zo werd de taak Beheerder van de SEO groep ‘Durf te vragen over SEO’ in mijn schoot geworpen en kwamen er goede contacten in mijn leven erbij.
2 Mensen in het speciaal, Rogier Kuiper, Errol Lem en Juri Muilenboom. Ze hebben alle drie een verhaal en een interessant verleden en ook een expertise om van te smullen. Zachtjes aan bruiste het verlangen om nogmaals SEO aan te bieden in mij op.

Met al het geluk en toeval van de wereld vond er een sterke klik plaats tussen ons. En ach weet je?
Met Rogier, Errol en Juri aan mijn zijde is er werkelijk niks op SEO gebied dat niet haalbaar is, dat is een garantie, een SEOgarantie.nl

Gregory de Boer

 

SEO expert beheerd:

Website: Seogarantie.nl + meerdere affiliatie sites
FaceBook pagina: Durf te vragen over SEO | Hoog in Google
 

Persoonlijke gegevens:

Geboortedatum: 22-06-1977
Geboortestad: Alkmaar
Wonende in: Sint Maartensbrug (Noord-Holland)

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact