Gratis SEO hulp - FaceBook Groep 'Durf te vragen over SEO | Hoog in Google"

gratis seo

Zelf zorgen voor je zoekmachine optimalisatie, is dat dé manier voor gratis SEO ?

Het bestaat echt, experts (niet alleen wij van seogarantie.nl) zijn samen gekomen op FaceBook en hebben DE BESTE groep over SEO weten te maken. Wil je zelf je SEO regelen, vindt je het leuk om SEO te leren, dan ben je meer dan welkom in onze groep ‘ Durf te vragen over SEO ‘.

Hier wordt je gratis geholpen als je met een vraag zit. Het zal namelijk goed kunnen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, je twijfelt of hebt echt geen idee wat te doen.

Stel in onze FaceBook groep gewoon je vraag door een topic te openen. Het is allemaal gratis en vrijblijvend.

Het mooie van deze gratis SEO is dat alle experts op 1 lijn zitten. Het zal zelden of nooit gebeuren dat deze tegen elkaar botsen.

Is 100% gratis SEO echt haalbaar?

Er is heel veel wat je zelf kan doen aan SEO (denk aan pagina optimalisatie). Zelf je eigen content schrijven, zorgen voor unieke afbeeldingen, deze optimaliseren door middel van de bestandsnaam te vernoemen naar je zoekterm en de afbeelding ALT met titel invullen.

Laten we zeggen dat de standaard punten algemeen bekend zijn en in het geval dat dit toch nieuw is voor je dan zijn we er om hier antwoord op te geven. Maar er is meer onder de SEO zon dan het al bekende. Bij de meer geavanceerde SEO zoals linkbuilding, schema, Google stacking wordt het doorgaans stiller. Experts hebben hier jaren lang voor moeten leren en vele (dure) cursussen moeten volgen. Je zal begrijpen dat niet ALLES wordt weggegeven.

Binnen onze FaceBook groep geven we zo nu en dan een gratis en betaalde cursus. Natuurlijk is alle waar naar z’n geld, maar zelfs bij gratis is de informatie subliem.

Werken gratis SEO tools goed ?

Een SEO tool is net zo goed als de gebruiker. Hiermee wordt bedoeld dat een goede tool op een minder effectieve manier kan worden gebruikt. Jij als SEO-er zit aan de knoppen.

Als je begint aan gratis tools en doorkrijgt hoe het allemaal werkt is het vooruitzicht naar meer mogelijkheden aanneembaar. Bij meer kunde van de tool zal het prijskaartje gaan oplopen.

Dit wilt in geen zins zeggen dat gratis tools niet werken. Let echter wel op, het merendeel is echter achterhaald of zelfs gevaarlijk. Laat je in onze FaceBook groep informeren als je een tool hebt gevonden (gratis of betaald) welke je wilt gaan inzetten om hoger in Google te komen.

Laat een reactie achter