Google Stacks

Al de properties van Google
bij elkaar gelinkt naar jouw site.

Wat is een Google Stack

Een Google stack is een veel gebruikte tool door internationale seo experts. Alle Google tools zoals Google my maps, Google drive, Google slides, Google forms, drawing en Google sites worden op een slimme manier gestacked met de belangrijke zoekwoorden daar in verweven in de teksten. Dit in een notedop. Omdat het in Nederland niet echt bekend is zal je er ook niet veel over kunnen vinden.
De kracht van een Google stack zit hem in de zoekwoorden met links die naar 1 Google propertie linken. Het is niet zoals met link building waarin je linkt naar een andere website. Met een G-stack link je alleen maar naar een andere Google propertie. Bijvoorbeeld een link naar een GMB of G my maps.

Een Google Stack maak je niet even

Een Google stack word handmatig in elkaar gezet en is een uiterst secuur werkje. De voordelen zijn bijzonder groot omdat je gebruik maakt van de onderdelen van Google. En Google komt daar niet voor niets mee natuurlijk.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Offerte van Google Stacks ontvangen?

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact

Scroll naar top