Google Stacks

Al de properties van Google
bij elkaar gelinkt naar jouw site.

Wat is een Google Stack - GStack

Een Google stack is een veel gebruikte linkbuilding tool door internationale seo experts. Alle Google tools zoals Google my maps, Google drive, Google slides, Google forms, drawing en Google sites worden op een slimme manier gestacked met de belangrijke zoekwoorden daar in verweven in de teksten. Ook wordt het gebruikt om de concurrentie te testen. Dit in een notedop.

Table of Contents

Gstack zit vol met Google iFrames

De kracht van een Google stack zit hem in de iframes met links die allemaal naar 1 url linken, bijvoorbeeld je moneysite of een buffersite.  Het is niet zoals met linkbuilding waarin je linkt met allerlei hyperlinks naar een andere website. Met een G-stack link je alleen d.m.v. iframes naar 1 url. Bijvoorbeeld een link naar je moneysite, GMB of een andere Gstack. In de iframes zitten alle links naar je site toe.

Het is bekend dat als je bijvoorbeeld 3 hyperlinks in je artikel hebt geplaatst Google de Seo juice verdeeld over die links. Maar een iframe geldt voor Google als aparte link. Heb je 10 iframes, dan heb je dus 10 aparte links waarvan de seo juice niet wordt verdeeld. En doordat een Google site DA 97 heeft is dat heel veel seo juice. Let op! PA is in dit geval niet belangrijk 

Google site heeft een hoge DA

Een Google site heeft al een hoge DA (Domain Authority) van zichzelf. Logisch natuurlijk want het is van Google zelf.  Maak je gebruik van al die iframes in een G site dan krijg je dus heel veel extra Seo juice die je naar een andere url toe kunt sturen. Door die hoge DA help je ook de DA van je eigen site te verhogen.

Wat voor Gstacks zijn er?

Je hebt Gstacks waarin een bedrijf zich op kan profileren. Dat noemen we GstackBranding. Het is belangrijk dat de teksten alleen over het bedrijf en zijn service/producten gaan. Dat vergt betere teksten omdat de Gstack het bedrijf moet representeren. Het is dan ook gelijk de duurste Gstack die we maken.

Je hebt ook de GstackBoost waarin je puur gaat voor linkbuilding en domain authority. Daarin zijn de teksten vrij algemeen en gaat het er meer om dat de zoekwoorden goed vertegenwoordigd zijn in die teksten. Er komt geen bedrijfsnaam in voor maar de artikelen gaan wel over de niche waarin het bedrijf zit. Content is altijd relevant. Deze Gstacks zijn ook goedkoper omdat teksten niet speciaal hoeven worden geschreven en gespint.

Hier vind je een voorbeeld van een GstackBoost

Een Google Stack maak je niet even

Een Google stack word grotendeels handmatig in elkaar gezet en is een uiterst secuur werkje. De voordelen zijn bijzonder groot omdat je gebruik maakt van de onderdelen van Google en Domain Authority. 

Prijzen GstackBranding en GstackBoost

Prijs voor een GstackBranding vanaf 799,- euro.
Een GstackBoost kost 199,- euro.
Een GstackBoost inclusief extra linkbuilding kost 399,- euro.

Gstack met linkbuilding

Gstack klaar? Wat nu? Extra Links?

Met een Gstack alleen heb je een krachtig linkbuilding tool in handen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van onze speciale Gstack linkbuilding campagne. Hoe we dat doen houden we voor onszelf. In het kort komt het er op neer dat er duizenden verschillende soorten links naar alle Google properties worden gestuurd via een tier 1,2, 3 en 4 structuur.

Als je dat soort links rechtstreeks naar je moneysite stuurt is de kans op een penalty groot maar omdat we alleen naar Google properties linken zal dat niet gebeuren. Google gaat zichzelf geen penalty geven natuurlijk.

De links bestaan uit web 2.0 blogs, social bookmarks, social networks, guestblogs, social profiles, wiki’s en Google article stacks.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

professionele afbeeldingen maken

Gemakkelijk je eigen afbeeldingen maken? Geen kennis nodig in fotobewerking en toch professioneel overkomen in letterlijk twee minuten. Online professionele afbeeldingen maken Je hebt een

Lees verder »

linkbuilding service

Onze linkbuilding service is zo geavanceerd dat wij internationaal berucht en befaamd zijn. Hoe goed ben je als linkbuilding experts hun opdracht aan ons uitleveren.

Lees verder »

gratis seo

Zelf zorgen voor je zoekmachine optimalisatie, is dat dé manier voor gratis SEO ? Gratis SEO hulp op FaceBook Het bestaat echt, experts (niet alleen

Lees verder »

Offerte van Google Stacks ontvangen?

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact