Google My Maps

Rank en Domineer met je eigen Google Map!

Google my Maps - Een krachtige Tool

Mogelijk denk je bij het onderdeel Google My Maps dat je deze al hebt, maar waarschijnlijk verwar je deze Google Maps met de GMB map. Je komt deze service waarschijnlijk dan ook niet tegen bij de andere aanbieders van zoekmachine optimalisatie.

Met Google My Maps zet je je onderneming overal op de kaart, waar jij dat maar wilt. Wij weten hoe sterk een Google map kan zijn als deze word geoptimaliseerd door middel van schema.org en Google Mijn Bedrijf (GMB)

Google My Maps Demo Noord Holland

Een Google Maps wordt ook geïndexeerd

Een Google Maps kan worden geïndexeerd en daardoor ook ranken. Je ziet ze regelmatig op de eerste pagina staan. Google Maps is daarom van belang voor ieder bedrijf, of je nu lokaal, door heel Nederland of tevens in het buitenland actief bent.
 
In een Google Map kun je niet alleen veel teksten en links kwijt, maar ook foto’s en video’s. Ook handig voor je Schema waar je een link naar je eigen Google map kunt plaatsen. Zodra je bedrijf is verbonden met de aangewezen linked data, is er geen stoppen meer aan. Je bedrijf heeft nu de best mogelijke confirmatie met de zoekmachine gemaakt. Je kunt een Google map zelf maken of het door ons laten doen.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag hierboven direct een offerte aan voor Google My Maps

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact