Google Mijn Bedrijf

Zorg dat je lokaal vindbaar bent
en ook daar buiten!

Met Google Mijn Bedrijf gebruik je Google!

Een Google Mijn Bedrijf voor de ondernemer is een uitstekende aanvulling om beter op het internet te kunnen worden gevonden. Heb je nog geen Google Mijn Bedrijf (GMB)? Wij kunnen dat voor je aanmaken. Heb je al een GMB Account, dan kunnen wij deze voor je finetunen. Wij geven jouw bedrijf de juiste online invulling.

Google mijn bedrijf Business Website

In je GMB heb je de mogelijkheid een Google mijn bedrijfswebsite te maken. Je kunt er zelfs mee posten. Dat is er niet voor niets en moet je als bedrijf zeker gebruik van maken.

Ook dat stellen wij in en zorgen dat de juiste content wordt geplaatst inclusief de posts. Je kunt kiezen om zelf te posten of het aan ons over te laten. Een IFTTT netwerk op maat bestellen kan ook. Op die manier kun je je GMB posts via je eigen web 2.0 netwerk verspreiden. Maar begin eerst met een Google Mijn Bedrijf.

De voordelen van een GMB

Wie een geverifieerde Google Mijn Bedrijf (GMB) heeft, maakt kans om in de felbegeerde Local Pack te komen. Wat een Local Pack is, komen we later op terug. Eerst wat voorbeelden waarom het zo belangrijk is om met je bedrijf in die Local Pack te komen staan.

Je hebt een trendy kapperszaak in Alkmaar. Je timmert hard aan de weg en je wil een grote klantenkring. Online heb je een mooie website met alle informatie zoals de prijslijst, telefoonnummer en adresgegevens. Maar nu? Uiteraard is het van groot belang dat je vindbaar bent met zoekwoorden als ‘kapper Alkmaar’. En natuurlijk in Alkmaar zelf.

Een GMB voorbeeld

Je hebt een taxibedrijf. Dan wil je niet alleen worden gevonden bij een taxistandplaats. Zeker voor een taxibedrijf is het van belang, dat het bedrijf ook in die Local Pack komt te staan. Iemand die een taxi besteld, zal meestal op een smartphone gaan zoeken.

Wat is de Local Pack?

Typ het zoekwoord ‘kapperszaak Alkmaar’ in op Google. Je komt dan een apart gedeelte tegen met een plattegrond en hieronder 3 kapperszaken. Zie voorbeeld.

Zoek ook eens op ‘taxi Alkmaar’. Dit gedeelte binnen de resultatenpagina noemen we de Google 3 Pack. De top 3 ‘beste hits’ worden hier vertoond. De Local Pack wordt daarom ook 3 pack genoemd. Maar je kan hier alleen worden vermeld, als je een Google Mijn Bedrijf account hebt.

Wil je met je bedrijf in de top 3 van de Local Pack?

Vanzelfsprekend zijn er meerdere kapperszaken en ook taxibedrijven in de regio en zijn deze drie plekken al bezet door andere bedrijven. Dat geeft niet, wij kunnen jouw GMB (Google Mijn Bedrijf) zo optimaliseren dat jouw zaak ook in de Local Pack komt te staan.

Vraag een offerte aan voor 1 van onze diensten:​

Geef aan of je al een GMB hebt of nog niet. Vergeet niet de link van de GMB te vermelden.

Meer weten over GMB?

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Google mijn Bedrijf is zo belangrijk geworden
Het heeft ook zo veel voordelen!

Vraag direct een offerte aan voor GMB

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact