Over Errol Lem

Van origine ben ik gitarist en had mijn eerste studio ergens in 1983. Van het ene kwam het ander en voordat ik het wist hadden we in de havens van Amsterdam het grootste oefentuimte centrum van Nederland. Het ondernemerschap heeft altijd in mijn bloed gezeten. Na een aantal jaren van omzwervingen in India ben ik begonnen met het componeren van muziek voor commercials en documentaires. Uiteindelijk heb ik daardoor ruim 20 jaar een eigen cd mastering en duplicatie bedrijf gerund. Na ruim 9000 albums en samenwerkingen met Prince, Dave Stewart en vele andere bekende en minder bekende artiesten kwam er een einde aan de gouden tijd. Teveel illegale downloads begonnen de platenmaatschappijen op te breken en dat was ook voor mij te merken.

Ergens in 2004 begon ik te adverteren in Google voor het duplicatie bedrijf. Na een aantal jaren vanuit Spanje en Brazilie mijn CD duplicatie bedrijf te hebben gerund keerde ik in 2009 terug naar Nederland. Al snel ontmoette ik een paar bekende Nederlandse internet specialisten die bij mij hun cursussen op dvd wilden laten dupliceren. Mijn eerste websites waren al rond 1996 online maar door de drukte met de studio kwam ik er nooit aan toe om me daar wat meer in te verdiepen.

Dankzij de 12 delige dvd cursus die ik moest dupliceren voor een bekende internet marketeer kreeg ik de kans alle facetten te bekijken die nodig waren om online geld te verdienen. In de geluidsstudio wereld ging ik altijd voor het beste resultaat. Ook in de internet marketing wereld heb ik vanaf 2009 met vallen en opstaan veel geleerd en uitgeprobeerd.

SEO was toen een stuk gemakkelijker maar algauw ontdekte ik dat als ik meer kennis wilde vergaren over dat onderwerp ik dat niet in Nederland zou vinden. Uiteindelijk heb ik de juiste mensen gevonden die Seo als een creatieve tool zien en dat ook op die manier gebruiken. Dat is ook precies zoals ik dat in de cd mastering deed. Niet van dat hokjesgeest gedoe.

Gebruik daarom je gezond verstand, spendeer als je een seo bedrijf hebt veel tijd aan top webinars van de echte specialisten en voordat je het weet ben je een van de weinige in Nederland die weet hoe je advanced schema moet maken en weet hoe je je “Google mijn bedrijf” tot een succes weet te maken.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact