SEO boven de vouw

De beste boven de vouw seo

Zonder scrollen de geladen pagina bekijken

Het eerste gedeelte dat mensen zien zodra je pagina is geladen, dus zonder dat ze hoeven te scrollen, heet ‘boven de vouw‘ (in het Engels ‘above the fold’).

Net als bij een krant komt de belangrijkste informatie bovenaan te staan, op website pagina’s is dit precies hetzelfde. Het bovenste gedeelte van je pagina laat dus de meest belangrijke punten van je onderwerp zien. Dat is logisch toch?

Bezoekers beslissen in luttele seconden of ze interesse hebben, of het is waar ze naar zoeken – of niet. Ook zoekmachines zoals Google vertel je door middel van top posities (boven de vouw) wat het belangrijkste op jouw pagina is.

Als je een dienst aanbiedt, bijvoorbeeld ‘slotenmaker‘, en je wilt dat mensen jou telefoneren als ze zich hebben buitengesloten of de autosleutels zijn verloren, dan wil je dat mensen je direct kunnen bereiken door middel van een telefoonnummer. Dit is dan ook een onmisbaar onderdeel om boven in je pagina te plaatsen. Vertel ook, zonder dat men naar beneden hoeft te scrollen, wanneer je bereikbaar bent en geef voorbeelden van problemen die je kan oplossen.

Bij een productaanbod is de indeling weer iets anders. Nu is het van belang om een (geoptimaliseerde) afbeelding boven de vouw te plaatsen, inclusief de productnaam en prijs. Laat in één oogopslag zien hetgeen je aanbiedt. Maak het overzichtelijk, rustig ogend en zo aantrekkelijk mogelijk.

Onderdelen die boven de vouw horen zijn:
– De H1 tag (grootste lettertype)
– Afbeelding en logo (eventueel een video)
– Bestel, koop, offerte of reserveer button
– Contact

Yoast geeft slechte SEO

het bedrog van yoast

Wie een WordPress website heeft, die heeft vast ook de (gratis) plugin van Yoast. Het lijkt allemaal zo mooi en het toverwoord GRATIS doet de

Lees verder »
Wat is SEO ?

Wat is Seo Precies

Uitleg over wat is SEO nu eigenlijk SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen we het Zoekmachine Optimalisatie.

Lees verder »
goedkope SEO (SEO goedkoop)

seo goedkoop

1 Van de meest goedkope en effectieve manieren om je website te laten ranken met jouw gekozen zoekwoord is onze webboost. Het is een linkbuilding

Lees verder »
linkbuilding service - linkbuilding uitbesteden aan seogarantie.nl goed voor jouw SEO.

linkbuilding service

Onze linkbuilding service is zo geavanceerd dat wij internationaal berucht en befaamd zijn. Hoe goed ben je als linkbuilding experts hun opdracht aan ons uitleveren.

Lees verder »

Laat een reactie achter