Fb Messenger Chatbot

Je Klanten Te woord Staan
Met een geavanceerde chatbot?

Zit je op Facebook? Geen Messenger Chatbot?

Een ondernemer die op facebook zit en geen messenger chatbot heeft, verliest klanten. De laatste jaren is directe acquisitie van groot belang voor potentiële kopers en in veel gevallen is dit een tijd rovende taak voor de gemiddelde ondernemer. Wat de technische aspecten betreft, is het maken van een Messenger chatbot tijdrovend en komt er veel kennis van zaken bij kijken.

Hoe lang werken we met de Messenger Chatbot?

Sinds eind 2017 zijn we bekend met verschillende chatbotsoftware die in staat is om te communiceren met potentiële klanten. Maar wat moet je zeggen? Hoe moet je het zeggen? Wat verwachten ze van jou als verkoper? Inderdaad, dit is de belangrijkste vraag.

Meer omzet met een Messenger chatbot?

Je kunt misschien 10 potentiele klanten tegelijk aan maar houdt er rekening mee dat je alle klanten de aandacht moet geven waar ze om vragen. Voordat je het weet gaan ze verder shoppen en verlies je je klant! Dit is hoe het werkt, en het zal voorlopig niet veranderen op de manier zoals jij dat wilt. Tenminste voor nu! Omdat er altijd een oplossing voor is. Automatisering!

Wat een mens niet heeft en een chatbot wel!

En je zou kunnen denken: “Ja, maar ze zijn echte mensen, ze hebben echte mensen nodig om mee te praten” Nee! In feite willen mensen de informatie hebben waar ze naar verlangen. Als een echt persoon geïnteresseerd is in je service of product dan kan je deze als professional verkopen.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag direct een offerte aan om een chatbot te laten maken!

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact