Website Beveiliging

Heb je malware op je website?

Dan is dit gekomen door een slechte beveiliging van je website. Maar wees niet getreurd, het kan iedereen overkomen. Zelfs facebook en google worden wel eens gehacked. Maar hoe kan je dit zo goed als mogelijk voorkomen? We weten allemaal dat informatie heel belangrijk is voor hackers. Deze informatie verkopen hackers door op bijvoorbeeld het darkweb. Ook wordt er misbruik gemaakt van je persoons gegevens.

Is wordpress veilig?

Als het om beveiling van je website gaat kijken we voornamelijk naar WordPress sites en Joomla sites. WordPress is het meeste gebruikte cms systeem om een website op te bouwen (ter wereld). En Joomla werkt Rogier veel mee. Bij WordPress heb je heel veel plugins. Heel veel gratis en waar je voor moet betalen. Niet elke plugin is veilig. Welke dat zijn is vaak niet bekend. Het is heel moeilijk om de goede van de kwade te kunnen scheiden. En vaak worden daarin plugins aangeboden die je website beveiligen. Maar je raad het al, ook deze hebben de mogelijkheid om je complete website plat te leggen.

Voorbeeld van hoe het hacken van een website werkt

Stel je hebt een webshop gebouwd met een betaal systeem. Op de betaal pagina kan men hun gegevens invullen zoals creditcard gegevens. Je hebt dus een formulier die alle data kan opnemen waarbij alle gegevens worden doorgezet naar de betaal provider. Normaal gebeurd dit veilig met een ssl vergrendeling, maar ook met een systeem die er voor zorgt dat de data netjes wordt opgeslagen in een super beveiligde datacenter. Maar… dat is niet het probleem. Het probleem zit op je website zelf. Want hackers die een plugin hebben geschreven, kunnen namelijk een overlay maken die er voor zorgt dat de gegevens van de creditcard worden opgeslagen in HUN database. Met andere woorden, ze hebben 100% controle over jouw creditcard gegevens en ze kunnen je hele creditcard leeg trekken (annoniem) zonder dat de klant iets in de gaten heeft. Ja later pas, totdat de creditcard rekening op de mat komt. Ik kan nog veel verder in details treden over dit soort listige praktijken. Maar dit is slecht het TOPJE van de ijsberg.

Inbreken in je website?

Het is dan ook belangrijk dat je een veilige website hebt, dus ook een veilig username en wachtwoord. Zorg er dan ook voor dat je dus GEEN naam hebt zoals: Admin En wachtwoorden zoals: Test1234 Een hacker gebruikt namelijk een software (bot) die automatisch forms invult op je website en heeft zo dat soort standaard wachtwoorden achterhaalt. Als het je overkomt dan heeft die hacker volledige controle over je website. Dit in een notedop uitgelegd. Uiteraard niet 123 over je database, maar daar zijn andere trucjes voor. Er is nog zoveel op te noemen.

Wat is de oplossing?

Wij bieden een zeer geavanceerde service aan die je website tot 99.999% veilig kan maken. Waarom zeggen wij 99.999%? Omdat waar een gif is altijd een tegengif is… Met andere woorden, voor elke probleem is er een oplossing zo ook om je website alsnog te kunnen hacken. Maar om het ze zo moeilijk mogelijk te maken kan je er wel voor zorgen dat je website in plaats van 1 op de 10 gehackt word maar 1 op de 100000000 gehackt kan worden. En meestal ben je dan een stuk minder interessant voor grote hackers mits je een bank bent of een financiele instelling. De service bestaat uit een zeer geavanceerde plugin en de installatie daarvan die je content en gegevens op je website veilig stelt. Hieronder heb ik een voorbeeld van wat alle mogelijkheden zijn.

✅ Geolocking (bepaalde landen blokkeren)

✅ Scripts beveiligen (Onderdelen in je website beschermen)

✅ IP blacklisting (hier mee kan je bepaalde ip adressen compleet blockeren en omleiden)

✅ Gegevens afschermen (hiermee kan je bepaalde meta data afschermen in je website)

✅ Login Bescherming (je kan hiermee verificaties instellen om te kunnen inloggen op je website)

✅ Contentlocking (bepaalde onderdelen in je website optimaliseren voor het beter functioneren van je website en veiligheid)

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag direct een offerte aan voor website beveiliging

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact