Web Design

Webdesign is meer dan
een fraaie vormgeving

Goed webdesign is ready voor Google

Ons webdesign gaat stukken verder dan een fraaie vormgeving. Wij houden rekening met optimale conversie zodat je website er niet alleen geweldig uit ziet maar ook nog eens functioneerd voor het binnen halen van opdrachten of verkopen.

WordPress en Joomla

Er wordt gewerkt met WordPress en Joomla. Beide CMS systemen hebben bewezen betrouwbaar te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van Premium thema’s en plugins. Niet alle plugins zitten bij de prijs inbegrepen. Je krijgt dan ook van tevoren een duidelijke offerte.

Huur een website

Heb je even geen budget? Dan kan een website huren iets voor je zijn. Je betaald dan elke maand een afgesproken bedrag. Vraag om een offerte!

Hosting

Je kunt ook je webiste bij ons laten hosten. Dan weet je tenminste zeker dat dat in goede handen is. Wij maken afhankelijk van welke landen je wilt worden gevonden gebruik van Nederlandse en buitenlandse hosting bedrijven.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Een mooie website laten maken?
Vraag direct een offerte aan!

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact