Video Boost

Video Boost Top 3 Ranken Met Je Youtube Video's

Met je Video in Youtube Ranken?

Niet alleen maken we websites goed vindbaar binnen Google, we doen meer. Zo maken wij video’s ook vindbaar binnen YouTube. Dit platform kent tevens heel wat dagelijkse bezoekers, er is dus veel winst te behalen als je video vaak wordt bekeken. Heb je een bedrijfsvideo? Misschien wil je publiek trekken naar je funnel. Wat ook de achterliggende gedachte mag zijn, wij maken het absoluut waar.

Scoor meer views dan ooit te voren, laat je film uitblinken in de resultaten van jouw meest gewenste zoekwoord(en). Hoe vaker mensen kijken hoe beter het is voor jou en de ranking. Wij zetten alles voor je op, je hoeft ons alleen maar je YouTube video te geven. Binnen zeer korte tijd, vaak binnen een week is de ranking al voltooid.

De voordelen om in Youtube te staan

Heeft je video een duidelijke boodschap dan zal de geinteresseerde op je link in de description klikken. Als je views en likes krijgt zal Google dat ook waarderen (Youtube is van Google). Dat heeft natuurlijk een rankings effect op de link die je toevoegt.

Hoe werkt een Video Boost?

Het zoekwoord waar je op wilt worden gevonden in Youtube moet in de titel staan. Je kunt ook 2 zoekwoorden in de titel plaatsen.
Voorbeeld Titel: Video boost – Rank je video in Youtube
Dezelfde zoekwoorden moeten ook in de omschrijving voorkomen. Maak een leuke pakkende tekst en zet die zoekwoorden met andere relevante woorden daar in.
Voorbeeld Omschrijving: Video boost? Kijk op http://seogarantie.nl/video-boost/ Rank je video in Youtube met onze video boost!
Voorbeeld Tags: Daarna zet je de zoekwoorden in de tags. Overdrijf het niet. Drie zoekwoorden is genoeg. video boost, rank je video, seogarantie.nl

Net zoals de titel en omschrijving van een pagina van belang is, zo doe je het ook in Youtube. Wil je een eigen Youtube service kanaal compleet seo ingericht? Vraag om een offerte.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag hierboven direct een offerte aan.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact