Technische SEO

Technisch SEO
de basis waar je mee werkt.

Technisch SEO Geen fouten in je website

Stel je eens voor, jouw website is uniek op het internet, althans dat zou zo moeten zijn.
Dit betekend dat er bij elke unieke website een tal van fouten (errors) te vinden zijn.
Mocht je denken dat jouw website foutloos is? Misschien ook wel, maar de ervaring leert dat over de 95% een significante verbetering nodig heeft.

404 de schrik van elke site.

Je komt ze zelf niet altijd tegen, pagina’s die niet langer meer bestaan en een 404 code geven. Omdat de pagina dan niet meer voor jou bestaat – wilt niet zeggen dat de pagina voor Google of zelfs je bezoekers niet meer bestaat. En het laatste is waar het om gaat, je bezoekers. Het publiek wil je een zo’n goed mogelijke website voorschotelen dat naar behoren functioneert. Maar wat als er nog ergens een link de bezoekers naar deze niet bestaande pagina stuurt? Oeps dat is een 404 sorry voor het ongemak!

De laadtijd jaagt mensen weg

Zo op het eerste gezicht dan is jouw pagina snel geladen toch? Maar hoe zit dit nu precies? Jij zit nu vast achter een desktop met kabel verbinding, of notebook met WiFi in huis. Dat zijn keurige snelheden waarmee wij online in verbinding zijn.

En onze Smartphones? G4 of zelfs G5! Dus wat is er nu aan de hand met de pagina laadtijd? Eigenlijk alles vreemd genoeg. Vandaag de dag internetten wij met ons allen veelvuldig op onze telefoon. En al hebben we een razend snel toestel, het wilt niet zeggen dat overal een even goede verbinding is.

Toegankelijkheid is in onze moderne samenleving een ‘must have’ geworden. En daar behoort ook jouw website aan mee te doen. Zo niet? een lagere ranking is het gevolg. Ofwel snelle websites krijgen een hogere ranking, dat is best belangrijk toch? Dubbele pagina titels, een te korte beschrijving, veel 301 redirects, of een achterstallige .htaccess file doet roet in het eten gooien als je vindbaar wilt zijn. Om nog maar te zwijgen over de H1 tot en met H6. En terwijl je denkt dat je zoekwoord in link ankers wel goed zit blijkt er een over optimalisatie te zijn.

Wie wil er nu fouten in zijn website hebben, jij?

Laat daarom jouw website door ons team scannen op Technische SEO. Zo weet jij dat er verbeteringen nodig zijn en wij gaan alle fouten te lijf zodat jouw website in ieder geval gemakkelijker te ranken is en hoger in de resultaten uitkomt.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Vraag hierboven een offerte aan voor technische SEO

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact