Over Ons

Ons Team

Ons kent ons? Het is een oud gezegde dat mensen met een bepaalde manier van denken elkaar weten te vinden.  Drie Nederlanders verspreid over de hele wereld (USAThailandNederland) vormen 1 ‘kick ass’ team.

Zoals zoveel mensen elkaar leren kennen op FaceBook deden wij dat ook in de groep ‘Durf te vragen over SEO‘. Het is een heel leuke groep waar veel mensen (ondernemers) hun vraag kwijt kunnen en een goed antwoord terug kunnen verwachten.

Deze groep wordt beheerd door Gregory de Boer, en de moderators? Je raadt het al, dat zijn o.a. Errol Lem, Juri Muileboom en Rogier Kuiper.

Gregory de Boer

Mijn visie op SEO is dat het een duidelijk verschil moet maken. Het liefst houd ik mij dan ook bezig met de dingen die echt werken. Dat het werk veelal concentratie vraagt omdat details binnen bijvoorbeeld schema en linkbuilding het grootste effect geeft is alleen maar leuk. Laat mij alleen niet bezig zijn met punten en komma’s op plekken die zorgen voor een positie verbetering van positie 184 in plaats van 185.

Deze visie geef ik dan ook graag door aan iedereen. Doe het eerst wat de meeste vruchten afwerpt.

Lees Meer

Rogier Kuiper

Voor mij is de voorkant net zo belangrijk als de achterkant. Hiermee bedoel ik dat een website er niet alleen goed uit moet zien, maar ook zo moet functioneren. Een Ferrari die olie lekt, dat is ook niet goed toch?

De technische gedeelte voor SEO neem ik hoofdzakelijk voor mijn rekening. Heb je problemen ergens in je website? Ik los ze met plezier voor je op. Misschien kan je site sneller laden, of heb je zorgen over de aantal 404 meldingen. Je moet er van af en ik help je hierbij. Met vele jaren aan ervaring is er een geweldig inzicht ontstaan in de meeste scripts.

Lees  Meer

Errol Lem

Ik ben het ondeugendste jongetje van de klas. Wat mij opvalt is dat de mensen die het hardst schreeuwen het minst weten. Niet dat ik dan een hekel heb aan ‘keffertjes’ maar het is zo jammer dat de gemiddelde ondernemers nog altijd trappen in mooie praatjes en veel geld betalen voor weinig effect.

De grootste en bekendste SEO bedrijven leveren ronduit belabberd werk af, en geven je toren hoge rekeningen. In mijn ogen is Nederland toe aan zoekmachine optimalisatie dat wel werkt en betaalbaar is.

Lees Meer

Juri Muileboom

Doe wat nodig is, maakt niet uit wat er voor nodig is. Mijn streven zijn er voor gemaakt om het onmogelijke mogelijk te maken. In mijn aart is het onmogelijke niet onmogelijk, waardoor je innovatief gezien bergen kan verzetten. Ik kijk graag naar resutaat, ik ben zelf vrij uitgesproken over bepaalde veranderingen in ontwikkelingen op het web. Niets gaat mij te ver. Uiteraard blijf je daar in helder, en realistisch. Maar wel 1 ding tegelijk! Ik zie vaak dat mensen nog steeds moeite hebben met focus! En dat is naar jaren expertise toe te passen in mijn business altijd een must geweest, focus.

Veel ondernemers struggelen vaak met het process om iets winst gevend te krijgen vanaf 0. Dit is natuurlijk volkomen begrijpelijk, het is ook moeilijk en vooral in Nederland om dit voor elkaar te krijgen omdat simpel weg de kennis te gering is.

Lees Meer

Ons Team bestaande uit zeer getalenteerde mensen

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact