Onpage SEO
Optimize je website!

Onpage SEO Service

Met een goede Onpage SEO ben je al over de helft om te kunnen ranken in Google. Ben je bezig om een website te bouwen of wil je beginnen met zoekmachine optimalisatie? Het eerste wat komt kijken dat direct van belang is, is een goede basis. Is de fundering goed dan zal al wat het moet dragen optimaal gaan werken.

We hebben het hier over onpage SEO.

We kunnen nu eenmaal niet eerst beginnen met linkbuilding of schema als er geen degelijke onpage SEO aanwezig is. Misschien heb je dit zelf al gedaan of laten doen door een (erkend) SEO bedrijf. We nemen graag eerst een kijkje of echt alle aspecten aanwezig zijn zodat wij zeker weten dat al onze andere diensten succes hebben. Dit is voor ons een hele geruststelling en voor jou een SEO garantie.
Een pagina titel, daar komt meer bij kijken dan alleen maar iets verzinnen dat op ‘wel goed’ lijkt te zijn. Wij weten precies hoe deze eerste en belangrijke onderdeel het beste door Google wordt opgepakt. Een stukje creativiteit en inzicht is daar we bij nodig.

De H1 en verdere titel tags zijn belangrijk maar alleen zoekwoorden in deze tags plaatsen is niet meer van deze tijd. Er zijn meerdere factoren hierbij de hoek om kijken.

We willen deze grote lettertypen vergelijken als die van een krant. De belangrijkste informatie komt bovenaan de pagina en verteld in enkele woorden waar de gehele onderstaande beschrijving over gaat. Eventueel uitgebreid met logische inner links.
Wil je zeker weten dat je onpage SEO perfect is? Dat is wel zo verstandig. We nemen de tijd om deze basis aan de ulta moderne technieken te binden die Google zo graag ziet.

Wil je ook onze hulp met SEO Schema voor je Website?

Wij zorgen ervoor dat je de beste schema in je website krijgt!