Metagegevens toevoegen aan foto

Rank je foto door
Metagegevens toe te voegen

Zichtbaar in Google Afbeeldingen search?

Met metadata, gps data, schema en ja, zelfs een compleet artikel in je jpeg foto ga je zeker ranken in de Google afbeeldingen search. Niet alleen zijn foto’s met metadata goed voor je website maar ook voor je (GMB) Google mijn bedrijf.

Een foto met al deze info kun je overal plaatsen. Denk aan Pinterest of Twitter. Heb je meer dan 10 foto’s, dan kost het veel tijd om die van metadata te voorzien. Als je uberhaupt weet wat voor data je er allemaal in kunt stoppen.

Metadata Foto Service

Wij bieden een speciale service voor je waarin je alleen de foto’s bij ons hoeft aan te leveren met de zoekwoorden en de link van je website. Heb je schema en het is van goede kwaliteit dan zetten we dat er ook voor je in. Heb je een artikel dan kun je die ook aanleveren. Het artikel moet wel gespint zijn. Je hoeft alleen het offerte formulier in te vullen met alle info en je krijgt van tevoren een offerte toe gestuurd.

Een foto met metadata, schema en de link van je website heeft absoluut rankings power!

Exif - Exchangeable Image File Format

Even eerst wat ingewikkelde termen: Exif (Exchangeable Image File Format) is een standaard voor ingebedde metadata die men vaak aantreft bij foto’s. Stel je voor, je hebt een schoenenzaak en je verkoopt sneakers van Nike. Hoeveel mensen zoeken er wel niet op ‘Nike sneakers’ in de afbeeldingen search. Het is ook gemakkelijk, zo kom je heel wat modellen tegen en vaak ook meteen de webwinkel die ze verkoopt. Dat betekent meer bezoekers en meer omzet.

Geef de bots de beste info!

De locatie, artikel en schema aan een foto toevoegen is goed voor nog meer aspecten. Ook jouw website pagina waar de image op staat krijgt een boost omdat robots deze pagina nu beter begrijpen. En we weten, goed uitgelegde informatie naar robots toe betekent een betere ranking. Je slaat 2 vliegen in 1 klap met onze foto SEO.
Het toevoegen van metadata aan afbeeldingen/foto’s vereist specialisatie. Veel ondernemers weten wel dat de titel van de foto en de alt tag belangrijk zijn om in te vullen. Maar hoe meer informatie je Google (de bots) kunt geven over je foto de beter.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan voor 1 van onze diensten hieronder:​

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Metadata in je afbeeldingen laten zetten?
Vraag een offerte aan!

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact