Google My Maps
Domineer met je eigen Google Map!

Google my Maps - Een krachtige Tool

Mogelijk denk je bij het onderdeel Google my Maps van “oh die heb ik al”. Maar waarschijnlijk verwar je deze eigen Google map met de GMB map. Je komt deze service dan ook niet vaak tegen bij de andere aanbieders van zoekmachine optimalisatie.

Met Google my Maps zet je je onderneming overal op de kaart waar jij dat maar wilt. We weten hoe sterk een Google map kan zijn als deze word geoptimaliseerd door middel van schema.org en Google Mijn Bedrijf (GMB)

Google My Maps Demo Noord Holland

Een Google Maps wordt ook geindexeerd

Een Google maps kan worden geindexeerd en kan daardoor ook ranken. Je ziet ze regelmatig op de eerste pagina staan. Google Maps is daarom ook van belang voor elk bedrijf, of je nu lokaal of door heel Nederland en daar buiten aktief bent. In een Google map kun je niet alleen veel teksten en links in kwijt maar ook foto’s en video’s. Ook handig voor je schema waar je een link naar je eigen Google map kunt plaatsen. Zodra je bedrijf is verbonden met de aangewezen linked data. Is er geen stoppen meer aan, je bedrijf heeft nu de best mogelijke confirmatie met de zoekmachine gemaakt. Je kunt een Google map zelf maken of het door ons laten doen.

Wil je ook onze hulp met SEO Schema voor je Website?

Wij zorgen ervoor dat je de beste schema in je website krijgt!
Scroll naar top