Google Mijn Bedrijf
Zorg dat je lokaal vindbaar bent
en daar buiten!

Met Google Mijn Bedrijf gebruik je Google!

Heb je nog geen Google mijn Bedrijf? We kunnen dat voor je aanmaken. Heb je al een GMB account dan kunnen we die voor je finetunen. We geven jouw bedrijf de juiste online invulling.

Google mijn bedrijf Website

In je GMB heb je de mogelijkheid een Google mijn bedrijfs website te maken. Je kunt er zelfs mee posten. Dat zit er niet voor niets. Daar moet je als bedrijf zeker gebruik van maken. Ook dat stellen we in en zorgen dat de juiste content wordt geplaatst inclusief de posts. Je kunt dan kiezen om zelf te posten of het aan ons over te laten. Een IFTTT netwerk op maat bestellen kan ook. Op die manier kun je je GMB posts via je eigen web 2.0 netwerk verspreiden.

De voordelen van een GMB

Wie een geverifieerde Google mijn Bedrijf (GMB) heeft, maakt kans om in de felbegeerde local pack te komen. Wat een local pack is komen we zo meteen op terug. Eerst wat voorbeelden waarom het zo belangrijk is om met je bedrijf in die local pack te komen staan.
Stel je hebt een trendy kapperszaak in Alkmaar. Je timmert hard aan de weg en je wil een grote klantenkring. Online heb je een mooie website met alle informatie zoals de prijslijst, telefoonnummer en adres gegevens. Maar nu? Dan is het van groot belang dat je vindbaar bent met zoekwoorden als ‘kapper Alkmaar’. En natuurlijk in Alkmaar zelf.

Een ander GMB voorbeeld

Stel dat je een taxibedrijf hebt. Dan wil je niet alleen worden gevonden bij een taxi standplaats. Zeker voor een taxibedrijf is het van belang dat ze ook in die local pack komen te staan. Iemand die een taxi besteld zal meestal op een smartphone gaan zoeken.

Vraag een offerte aan

Geef aan of je al een GMB hebt of nog niet. Vergeet niet de link van de GMB te vermelden.

Google mijn Bedrijf is zo belangrijk geworden
Het heeft ook zo veel voordelen!

Wat is de Local Pack?

Type het zoekwoord ‘kapperszaak Alkmaar’ in Google, je komt dan een apart gedeelte tegen met een plattegrond en hier onder 3 kapperszaken. Zie voorbeeld.

Type ook eens in: taxi alkmaar. Dit gedeelte binnen de resultatenpagina noemen we de Google 3 Pack. De top 3 ‘beste hits’ worden hier vertoond. De local pack wordt daarom ook 3 pack genoemd. Maar je kan hier alleen komen te staan als je een Google Mijn Bedrijf account hebt.

Wil je met je bedrijf in de top 3 van de Local Pack?

Vanzelfsprekend zijn er meerdere kapperszaken en ook taxibedrijven in de regio en zijn deze drie plekken al op dit moment door andere bedrijven bezet. Dat geeft niet, wij kunnen jouw GMB (Google Mijn Bedrijf) zo optimaliseren dat jouw zaak ook in de local pack komt te staan.

Skype Consult?

Wil je zelf je schema invullen en daarmee via Skype worden geholpen?
Scroll naar top