FAQ

Al je vragen beantwoord?

FAQ

 

Wat is jullie garantie?

Wij werken niet met contracten en willen je graag behouden om meer voor je te kunnen betekenen. Als wij ons werk niet goed doen zijn we je kwijt, dat is een garantie.

Wat is de meest logische volgorde voor SEO?

Eerst raden we aan om de technische SEO te laten doen, het zoeken en verwijderen van eventuele fouten binnen je website. Spreek ons aan op de chat of bel 06 383 611 29 om uit te laten zoeken wat voor jou de beste vervolgstap is.

Kan ik zelf ook SEO leren?

Voor SEO heb je wel een hoger denkvermogen nodig en uitleg. Onze cursussen steunen je hier in. Om zelf alles uit te zoeken is door de Google verandering niet meer te doen.

Wat bedoelen jullie met SEO op maat?

Websites zijn uniek, daardoor is de SEO ook uniek met name schema. Wat in jouw geval belangrijk is kunnen wij uitzoeken of kan jezelf aangeven. Zo voorkom je overbodige uitgaven.

Werkt linkbuilding nog?

Linkbuilding die we jaren lang hebben gebruikt werkt niet meer naar behoren. Door de verandering van Google zijn er aanpassingen nodig waardoor alsnog linkbuilding het verschil maakt in rankings.

Mijn website heeft een update nodig, kunnen jullie dat verzorgen?

Ja, wij hebben een specialist in ons midden die jouw website kan vernieuwen zonder dat er data verloren gaat.

Ik wil niet lang wachten op Google maar meteen geïnteresseerde bezoekers kan dat?

Zeker, behalve SEO hebben wij het breedste aanbod in marketing. Als je dit eenmaal bij ons hebt afgenomen blijf je terug komen.

Waarom is jullie schema beter dan die van mijn plugin?

De schema die wij maken maakt o.a. gebruik van Linked Data (WEB 3.0) dit maakt verwijzingen naar bevestigde informatie uit Google’s database en/of andere bronnen. Er bestaat geen plugin die dit kan.

 

Skype Consult?

Wil je Skype call over een bepaald onderwerp? Dat kan! Plan direct een call in hieronder:
consulting

Ons Team bestaande uit zeer getalenteerde mensen

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Prachtige websites met een eindeloos design nodig? 
Bekijk hier de pagina:

Webdesign

Om klanten makkelijker te woord te kunnen 24/7 is het handig om een chatbot te nemen voor je pagina/website, chatbot nodig?

Bekijk Chatbotservice

Het optimaliseren is key voor je bedrijf, en voor websites kan dit het begin of het einde betekenen online, meer weten over optimalisatie? Bekijk hier

Trotse partner van

Contact